Rådgivning i digital change management

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, do eios tempor incididunt ut labore et dolo aliqua ut.”

Cathie Heming

Jeg arbejder med, hvordan virksomhedens ledere og medarbejdere kan klædes på til at kunne navigere i og håndtere de arbejdsmæssige forandringer, der ligger i kølevandet på den løbende digitale udvikling.

Kompetencer

Facilitering & Brobygning

Samarbejde er en forudsætning for fremdrift. Med en baggrund i både forretning, IT og flere konsulenthuse som eksempelvis PA, PWC og TCS, faciliterer jeg dialog og forståelse mellem:

  • Forretning og IT.
  • Internt i IT mellem udvikling og drift.
  • Mellem virksomheden, samarbejdspartnere og underlerandører.

Kompetencer

Skaber overblik

Fælles forståelse er afgørende for et motiveret team og tilfredse interessenter. Derfor bruger jeg dagligt tid på storytelling og rapportering, der kan sikre, at vi som team arbejder i samme retning og har en fælles forståelse af målet.

  • Lorem ipsum dolor amet.
  • Conolly spectram nie estorian.
TDC Group, 2017
VidenDanmark, 2016

Kompetencer

Pragmatiker

Jeg tilpasser mig de metoder og værktøjer, som min kunde bruger og bidrager gerne med egen erfaring, når det efterspørges. Jeg er ikke religiøs, men bruger kombinationen af tilgængelige metoder og værktøjer, som sikrer, at vi kan komme i mål til af talt scope, tid og cost.

Kompetencer

Interessehåndtering

Det er en gennemgående del af min hverdag at sikre, at mine interessenter er med mig på rejsen. Det gælder både ift. medlemmerne i det team, som jeg er ansvarlig for – men også de eksterne interessenter, som teamet er afhængige af for at kunne lykkedes.

  • Lorem ipsum dolor amet.
  • Conolly spectram nie estorian.
Tryg, 2019
eCapacity, 2016

Kompetencer

Professionalisme

Jeg er professionel i mine leverancer, hvad enten det drejer sig om en release eller en powerpoint. Jeg opbygger en struktur, der er genkendelig for mine interessenter, sådan at de altid ved, hvad de kan forvente af mig.

Kompetencer

Kaospilot

Mine projekter er kendetegnet ved ofte at være udfordret fra start og kræver en ekstra indsats for at nå i mål. Mine dage går ofte med navigere i de udfordringer, som kan forhindre fremdrift.

  • Lorem ipsum dolor amet.
  • Conolly spectram nie estorian.
Coloplast, 2007